Intro image

Charged & Ready.

Ervaar de Actros van dichtbij.

Meer dan een truck.

Deel van de eMobiliteit.

Ons integrale aanbod.

De integrale eActros oplossing begeleidt u op uw pad naar eMobiliteit. Van de planning tot na de ingebruikneming van het wagenpark.

Uw voordelen.

Profiteer over het hele traject – door stil, lokaal emissievrij rijden en onze expertise bij het inrichten van de stroomvoorziening.

Are you Ready?

Klik om het uit te vinden!

De eActros en zijn services.

Meer dan een truck.

De eerste volledig elektrische truck van Mercedes-Benz is duurzaam, toekomstgericht, gedreven door innovatie en stil.Zijn topvermogen van 400 kW en geïntegreerde services zorgen voor een bijzonder rij- en werkgevoel.

Lees er meer over
Teaser image

eConsulting.

Stap voor stap naar de eMobility.

Het drietraps adviesaanbod omvat alle vragen over de elektrificatie van uw bedrijfsterrein en de optimale integratie van de eActros.Nationale en internationale experts begeleiden u volledig op uw weg.

Lees er meer over
Teaser image

Digitale oplossingen.

Stilstand is achteruitgang.

Omdat nieuwe uitdagingen niet met oude oplossingen overwonnen worden, is het altijd onze bekommernis om u met onze innovaties zo goed mogelijk te ondersteunen: bijvoorbeeld met Fleetboard Charge Management.

Lees er meer over
Teaser image
Teaser image

Ervaren duurzaamheid.

Ons doel is CO₂-neutraal transport. Met de eActros zijn we op de beste weg daar naartoe – en onze geïntegreerde oplossing gaat veel verder dan alleen maar de truck.

 • Hoge energie-efficiëntie door ePowertrain
 • E-specifieke rijtrainingen
 • CO₂-neutrale productie in Europa vanaf 2022
Lees er meer over
Teaser image

Frequent gebruik van het voertuig.

Wie niet het maximum uit elke rit wil halen, begint er beter gewoon niet aan. Wij helpen u de eActros optimaal te benutten.

 • 448 kWh¹ batterijcapaciteit en een rijbereik tot 400 km²
 • Stil (60 dB)³ en lokaal emissievrij
 • E-specifiek Mercedes-Benz Uptime
Lees er meer over
Teaser image

Laadoplossing op maat.

Van de aansluiting op het elektriciteitsnet over de laadplanning tot het laadmanagement ondersteunen wij u stap voor stap door het hele proces.

 • Uitwerking van individuele laadconcepten
 • Efficiënt Fleetboard Charge Management
 • Sterke partners voor de laadinfrastructuur
Lees er meer over
Teaser image

Geoptimaliseerde totale kosten.

Een transparante kostenstructuur vormt de basis voor een economische manier van werken en leidt tot besparingsmogelijkheden.

 • Berekening van de Total Cost of Ownership
 • Identificeren van financiële voordelen
 • Overleg met partners voor het opstellen van subsidieaanvragen
Lees er meer over
Teaser image

Overweldigende rijervaring.

De eActros is merkbaar anders. Zijn e-as met twee motoren en 2-trapsversnellingsbak maakt van elke rit een belevenis.

 • Krachtige acceleraties (maximaal vermogen van 400 kW)
 • Lager geluidsniveau in het interieur
 • Comfortabel werken in de Multimedia-Cockpit
Lees er meer over

Een nieuw tijdperk van transportlogistiek begint. Lokaal emissievrij, duurzaam. Maak kennis met de eActros in de film. Charged & Ready voor de start van de toekomst.

De geïntegreerde eActros-oplossing begeleidt u volledig op uw weg naar eMobility. Van de planning tot en met de ingebruikname van het wagenpark.

Welkom in het tijdperk van rendabele elektrische transportlogistiek. Met de eActros LongHaul zullen wij nieuwe maatstaven zetten in het elektrische internationale transport op accu's. De eActros LongHaul zal onze rendabele, duurzame en betrouwbare geïntegreerde oplossing zijn met een uitgebalanceerd aandrijfvermogen.

"Een nieuw hoofdstuk richting eMobility" – zo oordeelt de jury van de Truck Innovation Award 2023 over de eActros LongHaul.

Profiteer over het hele traject – door stil, lokaal emissievrij rijden en onze deskundigheid bij de bouw van de laadinfrastructuur.

[1] Komt ongeveer overeen met de energie-inhoud van de geïnstalleerde, nieuwe batterijpacks, inclusief veiligheids- en performance-limieten om de bedrijfszekerheid te garanderen.
[2] Het rijbereik werd in optimale omstandigheden intern bepaald, o.a. met 4 batterijpacks na voorconditionering in gedeeltelijk geladen distributievervoer zonder aanhangwagen bij een buitentemperatuur van 20 °C.
[3] Tot 20 km/u.

Omhoog