Econic
Onze trucks

Econic

Het concept Econic: de mens in het middelpunt.

Steden groeien. De eisen inzake mobiliteit, logistiek, milieu en levenskwaliteit nemen toe. Ons antwoord daarop is een bedrijfsvoertuig dat deze uitdagingen aankan. Dat krachtig en efficiënt is en tegelijk maximale veiligheid voor alle verkeersdeelnemers biedt. Dat duurzame oplossingen aanreikt voor de toenemende emissiebelastingen in agglomeraties en voor optimale arbeidsomstandigheden voor bestuurder en team zorgt.

Verantwoordelijkheid, die de Econic in de praktijk omzet. Met een krachtige aandrijflijn, een hoge opbouwvriendelijkheid en doorslaggevende extra veiligheid, dankzij de unieke DirectVision-cabine met panoramische beglazing en slimme assistentsystemen. Met ergonomisch in- en uitstappen en intuïtief geplaatste instrumenten. Samen vooruit kijken.

3D-webconfigurator

3D-webconfigurator

Ontdek de Econic virtueel! Stel uw favoriete product samen uit een groot aantal mogelijke uitrustings- en voertuigvarianten.

Meer weten
Ergonomie en veiligheid

Ergonomie en veiligheid

Goed werk begint bij een comfortabele werkplek. En die is bij de Econic precies zo ontworpen. Lees er meer over.

Aandrijfconcept

Aandrijfconcept

Lage of hoge cabine, vier verschillende asvarianten en wielbasissen. De Econic biedt voor elke toepassing de juiste oplossing.

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden

De Econic. Een partner die perfect afgestemd kan worden op diverse sectoren en taken.

Techn. gegevens

Techn. gegevens

In dit onderdeel informeren we u over de verschillende modellen en asvarianten van de Econic.

Highlights en andere feiten

Highlights en andere feiten

In gemeentelijk vervoer, het ophaal- en distributietransport of bij talrijke andere toepassingen. De Econic rijdt zijn tijd ver vooruit. Hier vindt u een overzicht van alle voordelen.

Omhoog