De Actros
Onze trucks

De Actros

Je hebt praters, en je hebt doeners.

Een truck die nu al doet waar andere alleen nog maar over spreken. De Actros voldoet aan de steeds toenemende eisen van het internationale transport. Waar uw zwaartepunt ook ligt – rendement, comfort, veiligheid of betrouwbaarheid – de Actros bezorgt het u.

Teaser greater safety

Bestuurder, voertuig en andere verkeersdeelnemers beschermen – de Actros wordt al standaard geleverd met een groot aantal veiligheidscomponenten. Digitale assistenten nemen de verantwoordelijkheid niet weg van de bestuurder, maar kunnen hem in kritieke situaties effectief ondersteunen.

Comfort bevordert de productiviteit van de chauffeur en voorkomt vermoeidheid. Beide zijn vooral in het internationale transport essentieel, waardoor bewegingsvrijheid en sfeer bij de Actros met hoofdletters worden geschreven. Harmonieus ingebed in de gebruiksomstandigheden van het praktische alledaagse rijden.

Teaser comfort
Teaser reduced fuel consumption

Een truck voor bijzonder hoge economische efficiëntie. In het internationale transport staat de Actros voor betrouwbare, brandstofbesparende voertuigtechnologie, lage kosten en hoge opbrengsten. Kortom: meer efficiëntie. Een laag brandstofverbruik kan een doorslaggevende bijdrage leveren aan het rendement van de vrachtwagen. Een eigenschap die de Actros in het dagelijks gebruik bewezen heeft – en die nog versterkt kan worden met de OM 471 motor van de 3e generatie.

Nog meer motor.

Nog meer motor.

Dynamisch, zuinig, efficiënt: De 3e generatie van de OM 471 combineert een nieuw rijgevoel met geoptimaliseerde performance.

Meer weten

Dankzij innovatieve techniek bekoort de Actros zowel in het internationale transport als in het zware distributietransport. Met zuinige, betrouwbare Euro VI-motoren en acht cabinevarianten biedt de Actros voor bijna elke toepassing de beste oplossing.

Motorgegevens

Motorgegevens

Zuinige, betrouwbare Euro VI-motoren in vier cilinderinhoudklassen. Toekomstgerichte techniek, met een vermogen tot 460 kW (625 pk) en een maximumkoppel tot 3.000 Nm.

Cabinevarianten

Cabinevarianten

Met acht cabinevarianten en drie motortunnelvarianten (320 mm, 170 mm en vlakke vloer), biedt de Actros een geschikte cabinevariant voor bijna elke eis op het gebied van ruimte, uitrusting en comfort.

Asconfiguraties

Asconfiguraties

Dat heet flexibiliteit. Twee- of drieassige voertuigen – de Actros biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de asconfiguratie. Op maat voor uw behoefte.

Omhoog