De Actros F
Onze trucks

De Actros F

Niets minder dan de Actros.

Dankzij de minimalistische, functiegerichte uitrusting is de Actros F de ideale partner voor bestuurders en ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden en is het besturen van een vrachtwagen van Mercedes-Benz nog nooit zo gemakkelijk geweest. Royale ruimte in de cabine, een lage instap met 3 treden, keuze uit 17 varianten – de Actros F voldoet aan de meest uiteenlopende behoeften en vereisten en maakt het mogelijk om met de optionele motor OM 471 van de 3e generatie nog efficiënter te rijden.

Wie de functionele oriëntatie van de Actros F waardeert, maar bijzondere waarde hecht aan een speciaal kenmerk, heeft een ruime keuze aan optioneel bij te bestellen elementen. Daartoe behoren onder meer de retarder, Active Sideguard Assist287, 1, 248 of Predictive Powertrain Control4001.

Volle kracht vooruit.

Volle kracht vooruit.

Dynamisch, betrouwbaar, efficiënt: De 3e generatie van de OM 471 combineert rijgevoel en performance op grote schaal.

Meer over de OM 471
Hoge veiligheid

Hoge veiligheid

Veiligheid staat in de Actros F hoog op het prioriteitenlijstje. Hulp- en veiligheidssystemen kunnen de bestuurder ontlasten, de omgeving beschermen, voertuig en lading sparen en zo tot een hogere rendabiliteit bijdragen.

Comfort

Comfort

Het hoge comfortniveau van de Actros F kan vermoeidheid voorkomen – dat bevordert productiviteit, veiligheid en dus ook rendabiliteit.

Efficiëntie

Efficiëntie

Wat efficiëntie betreft: de Actros F is bijzonder zuinig. Dit dankt hij aan het harmonieuze samenspel van Predictive Powertrain Control, hulpsystemen en intelligente connectiviteit.

OM 471

OM 471

Tot vier procent minder verbruik – de derde generatie van de OM 471 heeft een aanzienlijk besparingspotentieel. Net als een duidelijk verhoogd rijcomfort.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Om ervoor te zorgen dat onze trucks aan uw eisen voldoen, worden tijdens de productie altijd de strengste kwaliteitsnormen gehanteerd.

Techn. gegevens

Techn. gegevens

Met zuinige, betrouwbare Euro VI-motoren en twee cabinevarianten biedt de Actros F voor bijna elke toepassing een oplossing.

Highlights en andere feiten

Highlights en andere feiten

Sectorgerichte voertuigconcepten en de originele Mercedes-Benz accessoires maken de Actros F zowel voor ondernemers als bestuurders nog interessanter.

Omhoog