HEDIN AUTOMOTIVE NV

About us

Sinds 1896 is Mercedes-Benz een vaste waarde in de truckwereld.

De iconische ster staat al deccenia lang symbool voor innovatie, vertrouwen én veiligheid. Hedin Automotive deelt diezelfde waarden met zijn klanten door middel van de service en expertise die de groep in de loop van de jaren heeft opgebouwd. 

Hedin Automotive omvat ondertussen maar liefst 20 erkende Mercedes-Benz-vestigingen in Vlaanderen en is daarmee met voorsprong de grootste erkende Mercedes-Benz-dealergroep in België. Van deze vestigingen zijn er zes gespecialiseerd voor Mercedes-Benz Trucks: Aalst, Gent, Sint-Niklaas, Sint-Pieters-Leeuw en Ninove, Antwerpen Linkeroever als extra servicepunt. 

Hedin Mobility Group is reeds drie generaties lang, sinds 1950, een gevestigde waarde in thuisland Zweden, maar groeide de laatste jaren fors over de landsgrenzen heen. 20 reeds bestaande Mercedes-Benz-vestigingen met elk hun eigen historiek ( verspreid over Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen) werden plots één grote familie. Service, klantentevredenheid en vooral een gedeelde passie voor een premiummerk, was en is nog steeds de rode draad bij de ruim 800 werknemers van Hedin Automotive België. 

Ontdek hier meer over Hedin Automotive.

Mercedes-Benz Trucks
GeoNames is used as a datasource. Licensed under a CC BY 4.0/Slightly modified from the original.
Omhoog